Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Witte toiletten

  De wit toilet is een standaard toilet, in tegenstelling tot onze gekleurde toiletten. Dit maakt een wit toilet bij Sanitair33.nl niet saai! Zo kun je bij ons kiezen voor bijvoorbeeld een witte mat toilet. De witte mat toilet zal je niet vaak tegenkomen in een Nederlandse badkamer en is daarom uniek, maar ook erg modern en mooi. Verder kun je kiezen Toon meer

  Kleur

  Materiaal

  6 Producten

  De wit toilet is een standaard toilet, in tegenstelling tot onze gekleurde toiletten. Dit maakt een wit toilet bij Sanitair33.nl niet saai! Zo kun je bij ons kiezen voor bijvoorbeeld een witte mat toilet. De witte mat toilet zal je niet vaak tegenkomen in een Nederlandse badkamer en is daarom uniek, maar ook erg modern en mooi. Verder kun je kiezen voor een wit toilet in diverse modellen en types. Kies bijvoorbeeld voor een hangtoilet wit of een staand toilet wit. Beide varianten zijn in een matte afwerking te verkrijgen. Maak een keuze en bestel je wit hangtoilet of wit staand toilet eenvoudig op Sanitair33.nl.

  Een witte wc combineren met een gekleurde wastafel?

  De combinatie van een witte wc met een gekleurde wastafel zorgt voor geweldig eindresultaat. Zo is een toilet wit mat erg mooi in combinatie met een mat zwarte wastafel. Een combinatie van deze twee sanitair producten zorg voor een soort ying en yang effect in je badkamer. Wil je de witte wc pot toepassen met een andere kleur wastafel is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij raden het aan om een wc wit weg te werken met een donkere tint wastafel. Dit zorgt - naar ons optiek - voor het beste eindresultaat. Combineer ook bijvoorbeeld de witte hangtoilet met antraciete wandtegels en inbouwreservoir voor een optimaal eindresultaat. Twijfel niet langer en kies een wit hangtoilet en pas deze toe bij Sanitair33.nl.

  Een wit toilet van vele verschillende merken

  Wanneer je kiest voor een gekleurde toilet, heb je bij ons de keuze uit één merk (behalve bij de zwart toilet namelijk Bocchi. Bij een wit toilet niet! Wij hebben in ons assortiment verschillende merken wit toiletten die je kunt toepassen. Zo kun je bij ons kiezen voor Bocchi, Boudewijn & Loeff, Creavit en Best Design. Wanneer je zoekt naar een moderne wit toilet raden we je aan om voor Bocchi te kiezen. Wil jij een wit toilet met de scherpste prijs? Dan raden we je aan om te kiezen voor de creavit toilet. De creavit toilet is de goedkoopste wit toilet in ons assortiment. Bekijk hierboven ons assortiment en kies voor een wit toilet naar keuze!

  Manage cookies