Sluiten

Categorieën

Filters

  Hangtoilet Vitra Bianco Glans Wit (inclusief softclose zitting)

  €229,-

  Levertijd: 1-2 weken

  De Vitra Rimless hangtoilet in de kleur Glans Wit wordt geleverd inclusief softclose zitting. De klassieke witte toiletpot wordt steeds vaker vervangen door een andere kleurstelling. Echter zijn de kleuren vaak beperkt. Bij ons niet! Vitra rimless hangtoi... Toon meer
  1: Wil je een inbouwreservoir meebestellen?
  Geberit inbouwreservoir UP100
  +
  €189,00
  Geberit inbouwreservoir UP320
  +
  €229,00
  Geberit inbouwreservoir UP720
  +
  €229,00
  Geen
  2: Wil je een toiletblokhouder meebestellen?
  Ja
  +
  €29,95
  Nee
  €229,-

  Levertijd: 1-2 weken

  • Gratis thuis geleverd
  • Betaal met iDeal of deels onder rembours
  • Kom langs in onze showroom

  Productomschrijving

  De Vitra Rimless hangtoilet in de kleur Glans Wit wordt geleverd inclusief softclose zitting. De klassieke witte toiletpot wordt steeds vaker vervangen door een andere kleurstelling. Echter zijn de kleuren vaak beperkt. Bij ons niet! Vitra rimless hangtoiletten zijn in diverse kleurstellingen te verkrijgen waardoor je zeker zult slagen! Welke kleur heeft jouw voorkeur?

  LET OP: bij Vitra vervalt het retourrecht van 14 dagen. Het Vitra sanitair wordt op bestelling, speciaal voor jou, besteld. Tevens wordt het sanitair met de hand vervaardigd en valt hierdoor onder de categorie maatwerk producten.

  Alle Vitra toiletten zijn voorzien van een softclose zitting. Terwijl de toiletpot van keramiek is, is de softclose zitting van keramiek. Omdat we te maken hebben met twee verschillende materialen, kan het zo zijn dat de zitting licht afwijkt in kleur ten opzichte van de toiletpot. Verder raden we je aan om altijd het meegeleverde, transparante beschermdopje (slechts 2 millimeters) toe te passen tegen de wand. Met deze beschermdopje bescherm je jouw zitting voor eventuele schade aan de rand van de zitting, wanneer je deze omhoog haalt. Maak de softclose zitting schoon met een vochtige doek i.p.v. bijtende producten zoals chloor.

  Onderhoud

  De met de hand vervaardigde "finish laag" sluit de open structuur van keramiek af voor vuiligheid en andere invloeden van buiten. Het gekleurd sanitair kun je het best schoonmaken met een zacht en vochtig doekje. Gebruik nooit een schuurspons, schuurpapier, andere schuurmiddelen, staalwol of bijtende producten. Helaas zullen deze de laklaag van het sanitair aantasten. Ook kunnen vloeibare zepen een vetlaag achterlaten waardoor er strepen ontstaan.

  Toon meer

  Specificaties

  Materiaal
  Keramiek
  Oppervlakte
  Glans
  Breedte
  36,5 centimeter
  Hoogte
  40 centimeter (vanaf vloer)
  Diepte
  54,5 centimeter
  Zitting
  Soft-close zitting inbegrepen
  Merk
  Vitra
  Kleur
  Wit
  Aansluiting
  Universeel
  Bevestigingsmateriaal
  Inbegrepen

  Toon meer

  Manage cookies