Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Vrijstaande badkraan Grande

  €799,-

  Levertijd: 2-4 werkdagen

  Hoogwaardige design vrijstaande kraan van chroom. Deze kraan wordt geleverd inclusief "in.box" systeem. Met een in.box systeem is het installeren van je kraan erg eenvoudig en bespaar je aanzienlijk op installatiekosten. Ook onderhoud, indien nodig, kan v... Toon meer
  • Gratis thuis geleverd
  • Betaal met iDeal of deels onder rembours
  • Kom langs in onze showroom

  Productomschrijving

  Hoogwaardige design vrijstaande kraan van chroom. Deze kraan wordt geleverd inclusief "in.box" systeem. Met een in.box systeem is het installeren van je kraan erg eenvoudig en bespaar je aanzienlijk op installatiekosten. Ook onderhoud, indien nodig, kan veel sneller en eenvoudig worden uitgevoerd door de jaren heen.

  De vrijstaande badkraan Grande is ideaal te combineren met onze Solid Surface baden. Je kunt de vrijstaande badkraan Grande direct i.c.m. een bad online bij ons bestellen. De vrijstaande badkraan Grande wordt enorm vaak gekozen met de Solid Surface bad BS-519. Kom een greep uit ons assortiment in onze showroom te Venlo bekijken. Daar hebben we een paar baden en vrijstaande badkranen gepresenteerd. Klik hieronder op de banner voor de contactgegevens en openingstijden!

  Toon meer

  Manage cookies