Sluiten

Categorieën

Filters

  Hangtoilet

  Een nieuw hangtoilet kopen? Dat kan een lastige overweging zijn! Hangend toilet, staand toilet, duoblok toiletten, toiletten met een vlakspoel of juist met een diepspoel. Kortom veel keuze en mogelijkheden die je vooraf dient te overwegen voor een juiste aankoop. Je brengt immers gemiddeld 30 minuten per dag door op de kleinste ruimte van je woning of kantoor! Een hangtoilet in combinatie met een diepspoel is de meest praktische en onderhoudsvrije variant. Wegens het vrij hangen van de design toilet is het eenvoudig om zowel de toiletpot als de vloer eenvoudig schoon te houden. Een hangtoilet dient echter altijd verwerkt te worden op een inbouwreservoir of opbouwreservoir met een bijbehorend drukpaneel. Je kunt ook direct een complete hangtoilet set bestellen.

  Let hierbij altijd goed op dat je zowel het inbouwreservoir als drukpaneel (ook wel drukplaat genoemd) aankoopt van hetzelfde merk. Fabrikanten ontwerpen en produceren namelijk deze twee benodigde producten zo op elkaar dat je deze dient af te nemen van een type fabrikant. Vervelend, maar wel uiteindelijk net zo makkelijk. Welk hangtoilet heeft jouw voorkeur in ons assortiment?

  Hangtoilet banner

  Kies je uiteindelijk voor een hangend toilet, vergeet dan niet de juiste verwerkingsproducten!

  Tegenwoordig bestaat het aanbod van toiletten uit maar liefs 80% hangend toilet en slechts nog maar 10 tot 20% uit staande toiletten. Staande toiletten zijn hierdoor te omschrijven als “ouderwets” en niet onderhoudsvriendelijk. Dit komt door het feit dat fabrikanten inspelen op de wensen van de consument een gaan op basis hiervan door ontwikkelen. Wie had bijvoorbeeld tot voor vijf jaar geleden vernomen van een quick release softclose zitting? Inderdaad niemand! Echter doordat de consument haar oude toiletbrillen moeilijk tot vrijwel onmogelijk schoon te maken waren, is door middel van een quick release zitting binnen twee seconden de bril van het hangend toilet te klikken, maak je grondig schoon en klik je hem vervolgens weer binnen een oogwenk erop.  Het assortiment dat we aanbieden wordt dan grotendeels geleverd inclusief de softclose zitting. Dit komt niet doordat we graag de bril mee verkopen, maar juist doordat de consument vaak (terecht) niet bewust is van het feit dat fabrikanten, net als voorheen gemeld omtrent het inbouwreservoir en bijbehorend drukpaneel, ook de softclose zitting ontwerpt dat deze alleen op het desbetreffende type hangend toilet past. Dit komt niet alleen door het feit dat ze dit graag extra doen, maar tevens doordat de toiletten steeds meer verschillen kwa kleur, design en afmetingen.

  Toiletpot hangend scheelt je een hoop ergernis tijdens schoonmaak

  Vaak is de keuze om te veranderen van een staand toilet naar een toiletpot hangend een zware beslissing. Echter wij durven hardop te vermelden dat 99% nadat hij of zij de aankoop online heeft geplaatst en de toiletpot hangend uiteindelijk heeft geïnstalleerd zegt dat ze de keuze 20 jaar eerder hadden moeten doen! Een toiletpot is daardoor niet alleen mooier (dit blijft echter immers altijd een smaakkwestie, maar ook juist functioneler is tijdens de schoonmaak of tijdens een vervelende lekkage met eventueel gevolg van vernieuwing van een toiletpot. Een toiletpot hangend is immers eenvoudiger te verkrijgen, zijn de keuze mogelijkheden divers en is de aansluiting oftewel de ophangpunten vaak universeel. Dit kan bij de keuze van een staand toilet een speld in een hooiberg zijn om exact dezelfde aanvoer- en afvoer -aansluitingen te vinden. 

  Bestel je hangtoilet compleet en voordelig online op Santair33.nl!

  Bij een hangtoilet (ook wel inbouw toilet genoemd) heb je zoals vermeld een inbouwreservoir, drukpaneel en zitting benodigd. Hierdoor bieden wij ook de mogelijkheid aan een hangtoilet compleet online aan te kopen om misverstanden en ergernissen te voorkomen, mocht je geen kennis of gewoonweg geen zin en tijd hebben om alle benodigdheden op elkaar af te stemmen. Wel zo makkelijk toch! En bij ons extra voordelig online te bestellen! Kies je voor kwaliteit en eenvoudige verwerking voor je loodgieter of voor jezelf? Dan kies je voor het sanitair merk Geberit. Geberit produceert zowel de inbouwreservoirs als de drukpanelen voor je benodigd toilet. Door de hoogwaardige kwaliteit, diverse design en kleurstellingen, maar ook op basis van de prijsstelling is Geberit een van de meest toegepast sanitair merk binnen Europa! Een hangtoilet compleet is al verkrijgbaar bij Sanitair33 vanaf € 169,-. Nu heb je alles om aan de slag te kunnen! Of is het eventueel wachten op de agenda van de loodgieter of aannemer.

  Bij een vrijhangend toilet ben je verzekerd van een ruimtelijk eindresultaat!

  Een vrijhangend toilet wordt heden ten dagen nog steeds van porselein gefabriceerd. Door het eenvoudige onderhoud en de langdurige levensduur van het materiaal wordt het nog in vele toiletruimtes toe gepast. Echter het assortiment Bocchi biedt een uniek assortiment aan waarbij je zowel de keuze hebt uit maar liefs zestien verschillende kleurstellingen en in mat of glanzend oppervlakte te bestellen. Zelfs goud behoort tot de mogelijkheden! Ben je op zoek naar een andere kleurstelling dan maar altijd het witte sanitair of vrijhangend toilet? Overweeg dan zeker eens de serie van Bocchi toe te passen en ben verzekerd van een uniek, tijdloos en subliem eindresultaat!

  Hangend toilet bestel je gewoonweg voordelig, eenvoudig en betrouwbaar online op Sanitair33.nl!

  Eindelijk begonnen aan je verbouwing? Of zojuist je sleutel ontvangen van je nieuwe appartement, woning of kantoorruimte? Dan kun je aan de slag. Het is algemeen bekend en onderzocht dat maar liefs 90% de huidige oftewel voorgaand hangend toilet van de voorgaande eigenaar na het betreden gaat vervangen. Niet alleen wegens de hoofdzakelijke hygiënische reden, maar ook doordat vaak wordt besloten om de gehele toiletruimte of badkamer onder handen te nemen en naar eigen smaak te maken. Echter komt planning en budget de afgelopen jaren ook steeds meer onder druk te staan wegens het feit dat vaak zelf wordt geklust of door het hectische en steeds drukkere indeling van de agenda niet wordt stilgestaan bij de aanlevering van sanitair producten. En terecht vinden wij! Het is in onze optiek echter niet meer acceptabel heden ten dagen. Een levering geschied daardoor bij ons binnen 1 tot maximaal 3 werkdagen nadat je de bestelling hebt geplaatst. Uitsluitend het exclusiever sanitair zoals Bocchi, badmeubels of LED spiegels welke op maat worden aangeboden. Wij voorkomen hierdoor enige ergernissen, maar maken het je tevens ook mogelijk om eenvoudig en kostenbesparend online te bestellen. Vertragingen of nee verkopen behoren gewoonweg in onze optiek tot het verleden! Wanneer bestel jij je benodigd sanitair bij ons?

  Compact hangtoilet voor de compactere ruimtes binnen onze woning

  Uiteraard is de toiletruimte, behalve de meterkast, vaak de meest compacte ruimte binnen je woning. Een compact hangtoilet oftewel zwevend toilet is vaak hierdoor vaak van essentieel belang. Een hangtoilet heeft normaliter een afmeting van gemiddeld 53 tot 56 centimeter diep. Wij bieden de meest compact hangtoilet aan met een diepte van 49 centimeter. Echter vermelden we je wel graag om een juiste overweging te maken. Het is vaak comfortabeler om een "normale" wc pot toe te passen in je toiletruimte dan te kiezen voor het toepassen van een toilet, spiegel, fonteintje of wasmeubel. Een compact hangtoilet oftewel wandcloset heeft immers een minimaal conform! Ben je iets steviger van bouw dan gemiddeld overweeg dit dan nogmaals voordat je wellicht een foutieve keuze maakt en ergernis, kosten en vertragingen eenvoudig kunnen oplopen!

  Inbouw hangtoilet is ruimtebesparend! Heb je de mogelijkheid? Zeer zeker toepassen!

  Een inbouw hangtoilet wordt voornamelijk toegepast in de woningbouw als de utiliteitsbouw. Echter alleen binnen de flatgebouwen, appartementencomplexen en de verhuur woningen zie je de staande toiletten nog steeds vaak toegepast. Een verhuurder wilt immers optimaal rendement van zijn investering en is de constructie (wateraanleiding en riool) zo aangebracht dat er geen mogelijkheid is tot een inbouw hangtoilet.

  Heb je hier geen last van? Of ga je rigoureus verbouwen, waardoor je de mogelijkheid hebt tot het verwerken van een inbouwreservoir? Overweeg dan zeker om een inbouw hangtoilet toe te passen en bespaar hierdoor tot wel 30 centimeter van je ruimte. Klinkt dit als een kleine besparing? Een gemiddelde afmeting van een toiletruimte is 90x90 centimeter oftewel een besparing van maar liefs 30 procent! Zeer zeker het overwegen waard dus. Blijft alleen de vraag welk type, design en kleurstelling je gaat toepassen? Niet overtuigd? Neem gerust een bezoek aan onze showroom waar we je graag de diverse mogelijkheden met je doornemen en live laten zien en voelen! Ga jij een hangtoilet kopen op Sanitair33.nl?

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »