Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  StarBlueDisc Toiletblokjes Blauw

  €26,95

  Levertijd: 1-3 werkdagen

  StarBlueDisc heeft het ultieme toiletblokje dat je gebruikt combinatie met de Geberit toiletblokhouder. De toiletblokjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en hebben een levensduur van 180 spoelingen. Het StarBlueDisc toiletblokje is niet alleen voordelig i... Toon meer
  • Gratis thuis geleverd
  • Betaal met iDeal of deels onder rembours
  • Kom langs in onze showroom

  Productomschrijving

  StarBlueDisc heeft het ultieme toiletblokje dat je gebruikt combinatie met de Geberit toiletblokhouder. De toiletblokjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en hebben een levensduur van 180 spoelingen. Het StarBlueDisc toiletblokje is niet alleen voordelig in gebruik, maar tevens goed voor je portemonnee.

  StarBlueDisc heeft het ultieme toiletblokje dat je kunt gebruiken in combinatie met de Geberit toiletblokhouder. De toiletblokjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en met een levensduur van minimaal 180 spoelingen (gemiddeld 2,5 week). Het StarBlueDisc toiletblokje is niet alleen voordelig in gebruik, maar tevens voordelig voor je portemonnee. Wel zo gemakkelijk toch? Verkrijgbaar in groen of blauw variant (geen verschil in geur maar alleen het kleur van het water zal verschillen tussen beide) en in 1/2 jaar of 1 jaar verpakking.

  Toon meer

  Manage cookies