Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Nieuwe sauna

  Een nieuwe sauna bestellen doe je eenvoudig en snel op Sanitair33.nl. Wij bieden een ruim aanbod van allemaal (!) nieuwe sauna’s. Er zijn allerlei modellen, types en houtsoorten leverbaar. Nergens anders vindt je een betere prijs/kwaliteit verhouding dan bij ons. De nieuwe sauna’s zijn allemaal van het merk AWT en worden geleverd met een Harvia of EOS saunakachel. Ook hebben we verschillende infrarood sauna’s leverbaar. Weet jij al welk type nieuwe sauna jij binnenkort in huis gaat halen? Wacht niet langer, bekijk ons collectie en bestel eenvoudig en snel online. 

  Sauna banner

  Nieuwe sauna, jarenlang genieten

  Bij het bestellen van een nieuwe sauna op Sanitair33.nl weet je zeker dat je jarenlang kunt gaan genieten van een uitstekende nieuwe sauna. Dit omdat de nieuwe sauna’s worden geleverd met garanties en service. De kwaliteit van de kachels, hout en sauna accessoires is uitstekend en dat allemaal tegen een meeneemprijs! Twijfel je over de kwaliteit? Stel ons vragen, vergelijk en kom de mooiste sauna’s in het echt bekijken. Een deel van de awt sauna’s zijn te bezichtigen in de showroom van de fabrikant (AWT). Neem contact op met onze klantenservice zodat wij een afspraak voor je kunnen inplannen en je deze sauna’s in het echt kunt bekijken net over de grens in Kalkar (Duitsland). Tip: Bekijk naast de binnensauna's ook onze buitensauna's. Ideaal voor als tuinsauna's.

  Offerte aanvragen

  Ben jij niet zo van het online winkelen en wil je liever een offerte? Wij stellen graag een offerte op maat op voor een nieuwe sauna voor je op. Wanneer je telefonisch contact opneemt of bij ons in de showroom (in Venlo) langskomt, bespreken we jouw wensen en stel we vervolgens een offerte op. Ook kun je ons een mailtje sturen met de aanvraag. Wij streven erna om de offerte per mail binnen 1 werkdag uit te werken. Wanneer je langskomt in onze showroom krijg je de offerte direct mee. Ga jij binnenkort een nieuwe sauna offerte aanvragen of kijk en bestel je gewoon een sauna online?

  Manage cookies