Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Paarse/roze waskommen

  Steeds vaker wordt er door de consument gekozen voor een gekleurde waskom. Zo zie je ook dat de paarse waskom vaker wordt toegepast. De paarse waskommen zijn ideaal toe te passen in iedere sanitaire omgeving. Men is steeds op zoek naar iets nieuws, paar jaar geleden waren de natuursteen waskommen een trend, maar nu zijn dat de gekleurde waskommen - Toon meer

  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Steeds vaker wordt er door de consument gekozen voor een gekleurde waskom. Zo zie je ook dat de paarse waskom vaker wordt toegepast. De paarse waskommen zijn ideaal toe te passen in iedere sanitaire omgeving. Men is steeds op zoek naar iets nieuws, paar jaar geleden waren de natuursteen waskommen een trend, maar nu zijn dat de gekleurde waskommen - zoals de paarse waskommen - geworden! Bekijk eens het assortiment van deze waskommen in ons aanbod.

  Waskom paars combineren? Kies voor een paars toilet

  In ons assortiment zul je niet alleen waskommen paars vinden, maar ook andere sanitair in het paars. Wanneer je maar een element in je sanitaire omgeving in het paars hebt, is dit moeilijk af te stemmen met de rest. Daarom kun je ook kiezen voor een paars toilet bij Sanitair33.nl. De toiletten zijn - net als de paarse waskom - verkrijgbaar in diverse modellen en functies. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Jet Flush paars, die rimfree is. Rimfree betekent dat de toilet geen spoelrand heeft, dit is vele malen hygiënischer en eenvoudig schoon te maken. Naast onze paarse waskom en toilet combineren kun je ook nog andere gekleurde toiletten combineren met de waskommen of wastafels.

  Een ovale of ronde waskom?

  Voor welke waskom ga jij? Kies jij binnenkort voor een ovale paarse waskom of wordt het toch een ronde paarse waskom? De ronde waskom wordt vaker toegepast omdat deze gezien wordt als de ‘standaard’ waskom. Maar ook de ovale waskom wordt steeds vaker toegepast. De ovale waskom heeft een mooi afgewerkte vorm die erg goed staat op een badkamermeubel. Weet jij niet zeker of de ovale paarse waskom past op jouw badkamermeubel? Bekijk dan de technische tekening van de waskom en ga het opmeten. Vergeet niet een wastafelblad mee te bestellen om je opbouw waskom erop te zetten! Welke paarse waskom ga jij binnenkort toepassen in jouw badkamer? Bekijk ons assortiment en kies een waskom!

  Manage cookies