Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Grijze waskommen

  Wanneer je besluit om een grijze waskom toe te passen, doe je dit bij Sanitair33.nl. Wij hebben een uitgebreid aanbod van grijze waskommen tegen scherpe prijzen. Je kunt bij ons kiezen om een grijze waskommen toe te passen die volledig op kleur is, tot aan de afvoerplug. Bij het kiezen van een grijze waskom raden we je het aan om deze te bestellen Toon meer

  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Wanneer je besluit om een grijze waskom toe te passen, doe je dit bij Sanitair33.nl. Wij hebben een uitgebreid aanbod van grijze waskommen tegen scherpe prijzen. Je kunt bij ons kiezen om een grijze waskommen toe te passen die volledig op kleur is, tot aan de afvoerplug. Bij het kiezen van een grijze waskom raden we je het aan om deze te bestellen via onze webwinkel of in onze showroom. In de showroom kun je ook de grijze waskom en andere gekleurde waskommen bekijken.

  Past de waskom grijs wel op mijn badkamermeubel?

  Je hebt de waskom grijs besteld en je vraagt je nu af of deze wel op je badkamermeubel past? Dit kun je eenvoudig bekijken! Ga naar de desbetreffende grijze waskom en bekijk de technische tekening bij de afbeeldingen. Bij de technische tekening zie je de afmetingen en andere nuttige informatie. Wil je de waskommen grijs plaatsen op een badkamermeubel? Vergeet dan niet om de wastafelblad mee te bestellen. Alle waskommen binnen ons assortiment zijn opbouw waskommen. Dit betekent dat je altijd de waskommen ergens op moet leggen. Vaak wordt er gekozen voor een badkamermeubel of een zwevende wastafelblad.

  Kom eens langs in de showroom!

  Wil jij de grijze waskom eerst in het echt zien, voordat je deze besteld? Dan is het aan te raden om een bezoek te brengen aan onze showroom. In onze showroom hebben we diverse waskommen gepresenteerd die je kunt bekijken en voelen. Vaak komt men langs om inspiratie op te doen. Kom je voor een specifieke grijze waskom? Dan raden we je aan om sowieso even van te voren te bellen met de vraag of deze ook gepresenteerd staat in onze showroom. Twijfel dus niet langer en bekijk onze waskommen online of in de showroom en maak een keuze omtrent welke waskom of wastafel jij binnenkort gaat toepassen.

  Manage cookies