Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Beige waskommen

  Ga jij binnenkort een beige waskom bestellen? De beige waskom is een waskom die zorgt voor speelse en moderne sfeer in je badkamer of toilet. Wanneer je ervoor kiest om de beige waskom toe te passen in je badkamer, is het aan te raden om deze te combineren met andere beige sanitair. Zo kun je de beige waskom bijvoorbeeld combineren met een beige to Toon meer

  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Ga jij binnenkort een beige waskom bestellen? De beige waskom is een waskom die zorgt voor speelse en moderne sfeer in je badkamer of toilet. Wanneer je ervoor kiest om de beige waskom toe te passen in je badkamer, is het aan te raden om deze te combineren met andere beige sanitair. Zo kun je de beige waskom bijvoorbeeld combineren met een beige toilet, die je ook binnen ons assortiment vindt. Bekijk dus onze beige waskommen en de andere gekleurde waskommen en kies welke type jij gaat bestellen.

  Waar moet ik de waskom beige mee combineren?

  De waskom beige is een uniek product. Vaak is het zo dat je deze nog nooit binnen een badkamer hebt gezien en daardoor is het moeilijk in te schatten hoe je deze moet gaan combineren. Zoals hierboven uitgelegd kun je de waskommen beige als eerst combineren met de beige toilet. Dit zorgt ervoor dat deze twee elementen met elkaar matchen. Vervolgens heb je nog de rest van je badkamer die moeten matchen met je beige waskom en toilet. Beige is vaak goed te combineren met wit, zodoende kun je de rest van het sanitair binnen je badkamer wit houden. Daarnaast kun je ook kiezen voor wandtegels binnen je badkamer met een crème kleur, wat ook zorgt voor een mooi eindresultaat.

  Een beige waskom of wastafel?

  Naast de beige waskom kun je ook een wastafel in het beige verkrijgen. Welke variant je kiest is een kwestie van smaak. Het is niet zo dat een waskom een andere functie heeft als een waskom. Vaak wordt er gekeken naar hoe de afwerking is van de rest van de badkamer. Heb je dus sanitair met vriendelijke ronde hoeken, dan kun je het best kiezen voor een waskom. Heeft je badkamer vele vierkante sanitair met spitse hoeken, dan raden we je de wastafel aan. Bekijk onze beige waskommen en wastafels en maak een keuze omtrent welke beige waskom jij gaat toepassen. Vragen over het plaatsen van je beige waskom? Twijfel dan niet om even contact op te nemen met ons. Wij helpen je graag verder.

  Manage cookies