Sanitair33 is onderdeel van Store33 B.V. Hoewel onze showroom een breed assortiment aan producten biedt, is sanitair helaas niet tentoongesteld. Deze producten kunnen alleen online bekeken en besteld worden.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Antraciete waskommen

  De antraciete waskom is een van de populairste gekleurde waskom binnen ons assortiment. Dit heeft te maken met het feit dat men grijs vaak te licht vinden en zwart te donker. Zodoende valt de keuze vaak op antraciet, wat tussen beide kleuren ligt. Wanneer je kiest voor een antraciete waskom, kun je deze het best gaan combineren met lichtere kleuren Toon meer

  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  De antraciete waskom is een van de populairste gekleurde waskom binnen ons assortiment. Dit heeft te maken met het feit dat men grijs vaak te licht vinden en zwart te donker. Zodoende valt de keuze vaak op antraciet, wat tussen beide kleuren ligt. Wanneer je kiest voor een antraciete waskom, kun je deze het best gaan combineren met lichtere kleuren. Dit zorgt ervoor dat de waskommen meer opvallen binnen een badkamer of toiletruimte. Bekijk ook eens onze antraciete wastafels of antraciete toiletten.

  Welke waskom antraciet kies jij?

  Welke waskom antraciet ga jij binnenkort toepassen? Wanneer je kijkt naar ons assortiment zie je dat we een uitgebreid aanbod hebben van de waskommen antraciet. De meest toegepaste waskom binnen ons assortiment is de Lucca waskom. Deze waskom is erg populair door de simpele uitstraling. Zoek je naar een echte ‘design’ antraciete waskom? Dan raden we jou de Milano waskom aan. Deze waskom heeft een schuine design wat er erg modern uitziet. Daarnaast heb je ook antraciete waskommen met een kraangat. Deze waskommen bestel je, wanneer je geen wandkraan wilt toepassen. Kies een van de vele type antraciete waskommen of andere gekleurde waskommen en bestel deze op Sanitair33.nl!

  Antraciete waskom uitsluitend in de matte oppervlakte verkrijgbaar

  De antraciete waskom kun je uitsluitend verkrijgen in een matte oppervlakte. Dit omdat de antraciete waskom vele malen vaker, in de matte oppervlakte wordt besteld. De matte oppervlakte wordt gezien als de moderne keuze en de antraciete waskom ook. Daardoor is het natuurlijk logisch dat deze twee elementen worden gecombineerd. Wil je toch een antraciete waskom glans? Dan kan dit ook. Vraag naar de mogelijkheden bij onze klantenservice. Nog meer waskommen bekijken met een matte oppervlakte? Bekijk ook eens onze witte waskommen, zwarte, grijze, beige, gele, bruine en groene waskommen. Welke antraciete waskom of andere kleur waskom ga jij binnenkort toepassen? Ga vergelijken binnen ons assortiment en probeer tot een beslissing te komen. Kom je er niet helemaal uit? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen je graag!

  Manage cookies