Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Opbouw regendouche

  De opbouw regendouche bestel je uiteraard bij de nummer 1 webwinkel: Sanitair33! Wij bieden de opbouw regendouche erg scherp aan en voor de echte prijspakkers hebben we ook nog een opbouw regendoucheset die je kunt bestellen. Sanitair33 levert al jarenlang A-kwaliteit sanitair tegen een scherpe prijs. Bekijk ons aanbod van de opbouw regendouche en Toon meer

  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  De opbouw regendouche bestel je uiteraard bij de nummer 1 webwinkel: Sanitair33! Wij bieden de opbouw regendouche erg scherp aan en voor de echte prijspakkers hebben we ook nog een opbouw regendoucheset die je kunt bestellen. Sanitair33 levert al jarenlang A-kwaliteit sanitair tegen een scherpe prijs. Bekijk ons aanbod van de opbouw regendouche en sta versteld van ons assortiment. Liever de opbouw regendouche in het echt bekijken? Bezoek onze showroom in Venlo waar je deze regendouche kunt gaan bekijken.

  Regendouche banner

  Een opbouw regendouche voor comfort en gemak

  Wanneer je kiest voor een opbouw regendouche monteer je de waterleiding en stang tegen de wand. Dit is erg handig als je jouw bestaande handdouche of andere douche wilt vervangen met een opbouw regendouche. Je hoeft namelijk geen tegelwerk te openen om de douche te gaan monteren net zoals bij de inbouw regendouche. Daarnaast is een opbouw regendouche erg handig omdat het een glijstang heeft. Dankzij deze glijstang kun je ook kiezen om een handdouche toe te passen zodat je deze ook kunt gaan gebruiken wanneer je wilt. Zoals je ziet heeft de opbouw regendouche nogal wat pluspunten. Ga jij kiezen voor deze regendouche?

  Een regendouche opbouw waterbesparend?

  De regendouche opbouw of opbouw doucheset zorgt voor een grote hoeveelheid water. Uiteraard hebben we ook een regendouche opbouw leverbaar die waterbesparend is. Wij raden je zeker aan om goed te kijken naar hoe een specifieke regendouche opbouw omgaat met het waterverbruik. Zo kun je toch kiezen voor een grote douchekop en de waterverbruik verminderen. Ook raden we je aan om eens goed te kijken naar onze complete sets. Deze sets worden aangeboden tegen een scherpe prijs en je kunt meteen aan de slag dankzij onze handige montagehandleidingen die wij meeleveren. D.m.v. deze montagehandleidingen is het erg eenvoudig om de regendouche opbouw stapsgewijs te monteren.

  Manage cookies