Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Inbouw regendouche

  Een inbouw regendouche bestel je erg goedkoop bij ons. Je kunt een inbouw regendouche bij ons direct online bestellen maar je kunt ook langskomen in onze showroom. Daar hebben we verschillende regendouches gepresenteerd waaronder de inbouw regendouche. Een inbouw regendouche bestel je bij ons altijd van topkwaliteit en van A-merken zoals Best-Desig Toon meer

  Kleur

  2 Producten
  StoneArt Regendouche Rond Grafiet

  StoneArt Regendouche Rond Grafiet

  De StoneArt Regendouche Rond Grafiet is een unie...
  Leverbaar
  €179,-
  StoneArt Regendouche Vierkant Grafiet

  StoneArt Regendouche Vierkant Grafiet

  De StoneArt Regendouche Vierkant Grafiet is een ...
  Leverbaar
  €199,-

  Een inbouw regendouche bestel je erg goedkoop bij ons. Je kunt een inbouw regendouche bij ons direct online bestellen maar je kunt ook langskomen in onze showroom. Daar hebben we verschillende regendouches gepresenteerd waaronder de inbouw regendouche. Een inbouw regendouche bestel je bij ons altijd van topkwaliteit en van A-merken zoals Best-Design of AWT. Deze merken leveren alleen kwalitatief sanitair aan en wij bieden ze aan tegen de scherpste prijs! Wil je dus topkwaliteit sanitair bestellen tegen een scherpe prijs? Zoek dan niet verder en plaats je bestelling direct online via onze webwinkel.

  Regendouche banner

  Geniet van een inbouw regendouche

  De inbouw regendouche is heel erg relaxed omdat het voelt als warme regenbui. De regendouche inbouw is een douchekop die erg groot is en die je tegen een plafond of wand plaatst. Uit die regendouche komen waterdruppels vallen die ervoor zorgen dat je een rust momentje kan pakken in de badkamer. Dankzij de grootte van de inbouw regendouche, wordt je complete lichaam bedekt door heerlijk warm water. Half in the kou staan met je oude douchekop is verleden tijd! Bestel jij de regendouche inbouw binnenkort bij ons? Ook kun je een complete regendoucheset bestellen. Bekijk snel ons compleet aanbod.

  Een unieke regendouche inbouw

  Naast de ‘normale’ regendouche inbouw die wij aanbieden, kun je bij ons ook een unieke regendouche inbouw bestellen. Met een unieke inbouw regendouche bedoeld wij onze mat zwarte inbouw regendouche die wij aanbieden. Deze regendouche is erg uniek, modern en prachtig. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor zwart sanitair in de badkamer en de inbouw regendouche mag dan natuurlijk niet uitblijven. Bekijk deze unieke sanitair artikel meteen online in onze webwinkel. Ook bieden we de opbouw regendouche in het zwart aan in ons assortiment. Bekijk ze allebei en kies een regendouche die je bevalt! Bekijk ook: handdouches en douchepanelen.

  Manage cookies